Translate

יום ראשון, 5 ביולי 2015

1]כיבוש כרוב [במלח] תוצרת גן הירק של קהלתנו המיוחדת. 2]מופע חנוכה, השלמה, רבי קלמן וחנה זלדה. 3] צמחים גדלים מתוך קיר.

לאחר שהכרובים קלופים, טוחנים אותם
                                                         בכלי הזה
                                           
                                             הכרובים נטחנו...
                                              שופכים לדלי
                           
                                              בעזרת קערה זאת.


                                              מוסיפים מלח
                                                 ומערבבים.
          העברה מדלי לדלי. אם אני זוכר נכון, בגלל שהכרוב מתכוץ, במהלך הערבוב עם המלח
               אז מקבצים אותו לפחות דליים.

                                 באדום, מנהל גן הירק.

                              השינשינית הספורטיבית שעובדת אצלנו השנה. רבת פעלים.
    לפני יומיים יצא לי ללמוד ממנה, למוד מעשי, כיצד מכינים שבשבת, מנייר, מקל,
             חוט ברזל גמיש,  ו2 חרוזים.

          מאחסנים את הכרוב בשקיות. בשנה שעברה נהנינו מכרוב חמוץ, שתוף פעולה של גן
            הירק [גדול הכרוב] והמטבח.   השנה, רק שקית אחת הצליחה [אחרי שהוסר החלק העליון.]

                                                             
                                                            עניין אחר לגמרי, רבי קלמן, וחנה זלדה.
                           אציין שסוכר בלביבות נראה לי מיותר. אפשר להכין לביבות גם  בלי קמח.
                     לעומת זאת, כל 3 הרכיבים בשיר,  נמצאים בהחלט!  בסופגניות.


                                                                       





                                                     
                                             ולסיום, צמחים צומחים מתוך קיר, סמוך לגן ילדים.






תגובה 1:

  1. כלי ההכנה לכרוב הכבוש ענקיים!
    באמת מזמן לא נהניתי מכזה. אולי אכין בהשראתך :-)
    שבוע טוב!

    השבמחק